» » » Scolile din patru orase bacaune ar putea avea autobuze proprii


Inspectoratul Scolar Judetean Bacau (ISJ) a facut la inceputul acestei saptamini o noua adresa catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru mijloace de transport necesare unitatilor de invatamint din judet in anul scolar 2011 – 2012.
Pe lista de solicitari pentru mediul rural se afla 24 de microbuze cu 17 locuri, printre localitatile beneficiare fiind trecute Balcani, Sanduleni, Plopana, Magura, Parincea si Corbasca.
In premiera, institutiile de invatamint din patru orase bacauane, Comanesti, Tg. Ocna, Moinesti si Onesti ar putea primi autobuze, de cite 30 sau 42 de locuri. “Adresa a fost conceputa pe baza analizei efectuate de Inpectoratul Scolar in fiecare unitate administrativa a judetului, comuna sau oras.
Conteaza si capacitatea financiara de a intretine aceste mijloace de transport”, a declarat Florin Lazar, inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean Bacau.
In decembrie 2010, judetul Bacau a mai primit sase microbuze, distribuite unor institutii de invatamint din Poduri, Ardeoani, Parava, Dofteana, Huruiesti si Tg. Ocna, impreuna cu o suma totala de 2.500 de lei, bani necesari pentru inmatricularea autoturismelor si punerea lor in circulatie. (Laura HUIBAN - Ziarul de Bacau)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO