» » Piata Catedralei din Onesti a fost inclusa in inventarul domeniului public


Consilierii locali din Onesti au aprobat, la ultima sedinta, modificarea si completarea inventarului cu bunurile ce alcatuiesc domeniul public al municipiului, prin includerea terenului din Piata Catedralei, ce reprezinta, de fapt, platoul din fata Casei de Cultura, a Hotelului Trotus si a Catedralei Ortodoxe “Pogorirea Duhului Sfint”.
Terenul are o suprafata de 21.440 de metri patrati si a fost evaluat la peste 9,2 milioane de lei. Piata Catedralei va fi reamenajata, dupa cum a anuntat primarul din Onesti.
“Urmeaza un studiu de remodelare a pietei, pentru care vom face si un concurs de solutii”, a precizat Emil Lemnaru, seful executivului onestean. Bunurile din domeniul public al Onestiului au inceput sa fie inventariate in 2001, insa inventarul nu este complet inca.
De asemenea, unele obiective si-au schimbat dimensiunile, prin amenjarea unor parcari noi, extinderi se strazi sau redimensionari de trotuare, caz in care inventarul trebuie modificat.
O astfel de modificare a fost aprobata si la sedinta trecuta a consilierilor locali, cind in inventar a fost inclusa Aleea Crinilor, cu noua suprafata, de 3.452 de metri patrati. (George MARTIN)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO