» » » Otrava perfectă vine din America


CIA este suspectul principal în cazul morții lui Hugo Chavez. Împotriva liderilor indezirabili, Statele Unite au inventat „arma cancerului” încă din anii '70. Bătălia geopolitică pentru menținerea dominației SUA în America Latină începe abia acum
Pentru guvernul venezuelean și unii activiști ai drepturilor omului nu mai e nicio îndoială: moartea lui Hugo Chavez (n. 28.07.1954), bolnav de cancer, a fost rezultatul unui complot, dus la bun sfârșit de serviciile secrete americane. Teoria unui complot, care ar fi avut ca țintă mai mulți lideri latino-americani, nu este nouă. A fost evocată chiar de fostul conducător venezuelean. Chavez acuza SUA, după diagnosticarea cu cancer, în 2011, că ar fi dezvoltat o tehnologie cu ajutorul căreia au „contaminat” cu această maladie incurabilă șefi de stat din America Latină.
Pe lista victimelor se află președintele Argentinei, Cristina Kirchner, actualul președinte al Braziliei, Dilma Roussef, fostul șef de stat brazilian Luiz Inacio Lula da Silva, ex-președintele Paraguayului, Fernando Lugo, fostul lider cubanez Fidel Castro. Coincidență sau nu, toți au primit același dur verdict medical: cancer.
Guvernul de la Caracas a deschis o anchetă pentru a afla dacă El Comandante a fost expus în mod deliberat unor elemente care i-au provocat apariția cancerului, iar câteva ONG-uri americane au cerut CIA să dea publicității documente sau planuri de asasinare a fostului președinte venezuelean.
Un val de acuzații, din toate direcțiile, a fost lansat la adresa serviciilor secrete americane, după anunțul morții lui Chavez. A fost „contaminat” de inamicii externi, a proclamat vicepreședintele Nicolas Maduro, pe care Chavez l-a lăsat cu limbă de moarte ca succesor al său.


citeste integral pe ZIUAnews.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO