» » » PRO TV ar putea fi vândut la o jumătate de an după plecarea lui Adrian Sârbu


Compania care deține trustul Media Pro în România, inclusiv televiziunea PRO TV, a lansat pe piață informația că intenționează să vândă companiile și mărcile deținute în țara noastră. Informația apare la jumătate de an după plecarea lui Adrian Sârbu și la scurt timp după preluarea conducerii de către lituanianul Aleksander Cesnavicius.

 Grupul american CME discută cu marile trusturi de presă din România pentru o posibilă vânzare a canalului Pro Tv. "Există discuții de tatonare cu mai multe companii, având ca subiect canalul ProTV, pentru care ar fi fost contactați RCS&RDS și turcii de la Dogan, care deține Kanal D în România. Conform estimărilor CME, pe ProTV ar putea să obțină undeva între 150 și 200 de milioane de euro", scrie Cătălin Tolontan pe blogul său.
Acesta susține că și Studiourile Buftea sunt de vânzare. "Cristi Burci fiind principalul favorit, după ce a cumpărat PrimaTV și vrea să-și consolideze o bază de producție care să deservească mai multe televiziuni. În privința radiourilor ProFM și InfoPro, ultimul atractiv din perspectiva licenței naționale, există un interes din partea lui Sebastian Ghiță și a grupului elvețian Ringier", menționează acesta pe blogul său.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO