» » » » Prinţesa Infanta Cristina, fiica regelui Spaniei, acuzată de fraudă şi spălare de bani



Prinţesa Infanta Cristina, fiica regelui Spaniei, a fost chemată în instanţă de un judecător, pentru a răspunde acuzaţiilor de fraudă şi spălare de bani care i se aduc.

 Infanta Cristina, în vârstă de 48 de ani, a fost legată de afacerile soţului său, Inaki Urdangarin, care este suspectat de delapidare. Prinţesa este considerată suspectă, în acest moment, şi va apărea în instanţă în 8 martie. Este pentru prima dată când o rudă apropiată a regelui se va prezenta într-o sală de judecată, fiind acuzată de comiterea unui delict. Jose Castro, judecătorul instanţei din Palma de Mallorca, a citat-o pe prinţesă, pentru a răspunde la întrebările legate de colaborarea ei cu Urdangarin, în cadrul unei firme numită Aizoon.
Anul trecut, mai multe proprietăţi ale soţului său au fost puse sub sechestru, după ce Ducele de Palma a folosit ilegal milioane de euro din fonduri publice, pe care le-a dat către o fundaţie caritabilă pe care o conduce.
 Ducele a negat acuzaţiile şi nu a fost acuzat. Infanta Cristina este fiica mijlocie a regelui Spaniei. Ea are o soră mai mare, Infanta Elena, şi un frate mai mic, Prinţul Felipe, care este moştenitorul tronului. În urma anunţului venit de la instanţă, Casa Regală a spus că are "maximum respect pentru decizia curţii", anunţă BBC.

ziuanews

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO