» » » » Un bărbat a deschis focul pe aeroportul din Los Angeles. Agent de securitate, ucis. Şapte persoane, rănite


Focuri de armă au fost auzite, vineri, în aeroportul internaţional din Los Angeles, unul dintre terminale fiind evacuat, relatează CNN. Cel puţin şapte persoane au fost rănite prin împuşcare, iar un agent de securitate a fost ucis, în timp ce presupusul autor al atacului a fost arestat.
Cel puţin şapte persoane au fost rănite în incidentul armat produs vineri pe aeroportul din Los Angeles, anunţă poliţia americană, citată de CNN, însă, potrivit unor surse citate de presa americană, unul dintre răniţi, un agent de securitate, a murit din cauza rănilor suferite.
Poliţia a confirmat că presupusul autor al atacului armat produs pe aeroportul din Los Angeles a fost arestat şi este rănit, după ce a deschis focul la un punct de îmbarcare, rănind un agent al Administraţiei pentru Securitatea Transporturilor.
Agentul rănit în incident a decedat ulterior, au declarat surse citate de CNN, însă informaţia nu a fost confirmată de poliţie.
Poliţia a intervenit, vineri, în incinta Aeroportului Internaţional din Los Angeles (LAX), unde au fost auzite focuri de armă. Potrivit postului KCAL/KCBS, incidentul a avut loc în Terminalul 3 al aeroportului, care a fost evacuat.
Conform postului tv CBS2, un bărbat care avea o armă automată a deschis focul la un punct de îmbarcare, în jurul orei 9.30 (19.30, ora României), după care a fost împuşcat de agenţi ai serviciilor de securitate.
Toate zborurile au fost suspendate pe aeroportul din Los Angeles.
logo

About Daniel Gorun

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO