» » » Mama pistolarului este VRĂJITOAREA care l-a blestemat pe GIGI BECALI


Vrăjitoarea "Elena din Militari" s-a lăudat că l-a pedepsit pe patronul echipei Steaua, fiindcă nu i-a dat banii ceruţi. Familia Chiriţă l-a executat silit şi pe miliardarul Dinu Patriciu.
Familia pistolarului care a mutilat, sâmbătă, o tânără de 23 de ani, în cartierul Militari, din Capitală, este recunoscută atât pentru violenţa de care dă dovadă, cât şi pentru renumele mamei lui Mihai Gustin Chiriţă, zis "Mario", arestat după ce a împuşcat trei oameni. Elena Chiriţă, zisă "Nuţi", este nimeni alta decât vrăjitoarea "Elena din Militari", cea care a ieşit la rampă, în urmă cu doi ani, spunând că a fost pusă de dansatoarea exotică "Jasmine" să îl "farmece" pe "Prinţul Ţiganilor", Leo de la Strehaia. "Evenimentul zilei" a aflat că "Vrăjitoarea Elena" i-a "descântat" chiar şi lui Gigi Becali, dar l-a şi blestemat pe acesta după ce patronul echipei Steaua nu i-ar fi dat banii ceruţi.
Vindeau seminţe şi flori 

Despre Elena Chiriţă şi soţul ei, Tomiţă Chiriţă, zis "Zingaro", vecinii spun că au pus stăpânire pe mai multe apartamente şi ternuri din cartierul Militari. "Pe vremea comunismului, Nuţi vindea seminţe, iar Toma vindea flori. Acum, ei au două apartamente, la etajul patru, pe care le-au unit, în blocul ăsta (în faţa căruia a avut loc atacul armat - n.r.). Mai au pe Şoseaua Virtuţii şi în cartierul Brâncuşi. Au şi trei maşini. De unde au atâţia bani dacă nu muncesc?", se întreabă, revoltată, o pensionară. Apoi, zice vecina, Tomiţă are şi "pensie de revoluţionar", de 2.600 de lei. Ar fi avut şi un restaurant, dar a dat faliment.
L-au executat şi pe Patriciu 

În apropierea blocului de pe Bulevardul Iuliu Maniu, la parterul căruia se află magazinul în faţa căruia Mario a împuşcat-o pe Daniela Borz, pe tatăl său, fost ofiţer SPP, dar şi pe un alt bărbat, oamenii spun că familia Chiriţă "patronează" un magazin, o florărie şi un fast-food. Sunt aşezate, "strategic", în faţa cabinetului de avocatură al Florentinei Chiriţă, sora lui Mario, aflat într- un bloc. Când am ajuns acolo, o vecină ne-a întrebat: "Sunteţi de la Poliţie? Că îi tot aşteptam şi nu au venit până acum". Femeia spunea că a stat cu frica în sân, de sâmbătă seara şi până a doua zi când s-a predat Mario.
"Am crezut că s-a ascuns aici, dar Poliţia n-a venit nici până azi (luni - n.r.) să caute", spunea vecina. O reclamă indică, la intrarea în scara blocului, cabinetul de avocatură al Florentinei. Vecinii n-au văzut pe acolo clienţi ai surorii lui Mario. O parte din apartament este transformat în magazin de haine second-hand. În faţa lui a fost un punct de lucru al lanţului de magazine Micro care a aparţinut miliardarului Dinu Patriciu. În instanţă, Elena şi Tomiţă Chiriţă au obţinut "executarea silită" a lui Patriciu pentru 13.300 de lei. Acum, acolo se află un fast-food
Becali le-a dat 15.000 de euro 

La scurt timp după izbucnirea scandalului din cartierul Militari, soldat cu arestarea pistolarului Mario, a surorilor sale, Cristina şi Florentina, dar şi al tatălui său, Tomiţă Chiriţă, un cunoscut personaj al lumii mondene a povestit, pentru "Evenimentul zilei", cum a fost "fermecat" credinciosul Gigi Becali de mama atacatorului, vrăjitoarea "Elena din Militari", care e analfabetă. El spune că, în anul 2007, Gigi a apelat la "Nuţi" pentru rezolvarea unei probleme.
"Mi-au povestit chiar ei (membrii familiei Chiriţă - n.r.). Nu mai ştiu dacă avea un necaz sau avea ceva de rezolvat. Ea avea şi numărul lui Gigi în mobilul ei, dar şi poze cu el", a relatat bărbatul. A spus că "vrăjitoarea" şi încă două "colege de breaslă" l-au dus pe patronul echipei Steaua, noaptea, pe malul Lacului Morii, acolo unde merg, de obicei, ca să "alunge farmecele". "Nuţi râdea când şi-a amintit de Gigi cum s-a speriat, atunci când a început să bolborosească apa", a mai zis omul. În cele din urmă, lui Gigi i s-a rezolvat problema pentru care venise, dar nu le-a dat vrăjitoarelor "decât" 15.000 de euro.
"Erau trei vrăjitoare şi ceruseră câteva sute de mii", a explicat bărbatul. Drept răzbunare, Nuţi spunea că l-a blestemat pe Gigi Becali, care a şi fost arestat, anul acesta. Tot "Elena din Militari" spunea că este "expert în incantaţii tămăduitoare" şi i-ar fi făcut farmece lui Leo de la Strehaia, la cererea dansatoarei Jasmine. Dansatoarea a negat toată povestea. Apoi, a ieşit la iveală că familia Chiriţă e în relaţii strânse cu Leo, iar toată povestea a fost o minciună.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO