» » » » ONESTI: REȚEA DE TRAFICANȚI DE CANABIS, DESTRUCTURATĂ DE DIICOT BACĂU



Patru tineri din municipiul Onești au fost reținuți de procurori sub acuzația de trafic de droguri, infracțiuni descoperite în iulie 2013 de către procurorii de la DIICOT Bacău.

Cătălina CHIFU
Drogurile de risc erau expediate din străinătate de Victor N. și preluate la sosirea lor în România de fratele acestuia, Bogdan N. Ulterior, drogurile erau vândute în cluburi și baruri, la prețul de 100 lei/gramul. Pentru a nu fi descoperiți, traficanții foloseau în convorbiri “termeni camuflați” pentru droguri, spun procurorii, care erau denumite “doze de suc, cola sau fanta, bere, DVD-uri”.
În septembrie, Bogdan N., împreună cu Gabriel Ioan M., a mers în București de unde a cumpărat cannabis, pe care l-a distribuit subdealerilor P.D.G. și G.O.A., tot din Onești.
La mijlocul lunii septembrie, s-a început urmărirea penală a fraților Bogdan și Victor N, Gabriel Ioan M. și Ovidiu Andrei G. La perchezițiile în locuințele acestora s-au găsit 36 de bile din staniol ce conțineau fragmente vegetale mărunțite, cutii cu foițe pentru confecționat țigarete, cântare electronice cu urme de substanță vegetală, o râșniță și suma de 450 lei. De asemenea, în grădina din spatele casei lui Ovidiu Andrei G. s-a găsit o plantă cu caracteristici asemănătoare canabisului. În total, din locuințele celor patru au fost confiscate 87 grame canabis.
Procurorii DIICOT au făcut propunere de arestare preventivă a traficanților, iar Tribunalul a emis mandate pentru 29 de zile.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO