» » » Victor Pițurcă acuză: Românii se uită prea mult la Suleyman Magnificul!


Se pare că selecționerul Victor Pițurcă a găsit principalul vinovat pentru eșecul de marți seară împotriva Turciei, scor 0-2: Suleyman Magnificul, serialul. Selecționerul consideră că atât jucătorii, cât mai ales suporterii s-au atașat prea mult de turci prin popularul serial difuzat de Kanal D. “Suporterilor noștri le-a lipsit răutatea de la meciul cu ungurii, no?”, a declarat Victor Pițurcă la conferința de presă de după meci.
Mai mult decât atât, câțiva dintre jucătorii naționalei au părut absenți din joc tocmai din pricina faptului că erau îngrijorați de soarta lui Ibrahim, isprăvile lui Hurrem și care cadână este mai frumoasă. Nominalizați au fost Bogdan Stancu, Ovidiu Hoban și Vlad Chiricheș.
De asemenea, postul de televiziune Antena 1 a depus o plângere la CNA, în care acuză Kanal D de concurență neloială și șovinism. Astfel, în loc să se uite la Antena 1 la meci, mulți români au fost ademeniți de Suleyman Magnificul, difuzat pe toată perioada meciului, fapt ce a afectat audiențele postului.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO