» » » Copil de 7 ani, mort într-un incendiu la Piteșt

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, duminică, la etajul al patrulea al unui bloc de locuinţe sociale din cartierul Războieni al municipiului Piteşti. Cel mai probabil, explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze. În urma deflagraţiei un copil a fost găsit mort.
Uun copil de doar 7 ani a fost găsit mort în apartamentul care a explodat. La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale cu apă şi spumă şi trei ambulanţe, scrie Mediafax.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, lt Mădălina Epure, deflagraţia a fost anunţată la Serviciul Unic de Urgenţă 112 de către locatari.

"La faţa locului se acţionează pentru stingerea flăcărilor, sunt mai multe autospeciale la faţa locului,au fost mai multe apeluri pe 112 date de locatari care au reclamat că în bloc s-a auzit o explozie puternică urmată de incendiu, fără a preciza dacă sunt sau nu victime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, lt Mădălina Epure.
În urma exploziei, o femeie a fost rănită suferind arsuri de gradele unu şi doi şi urmând să fie transportată la spital, iar cinci persoane au fost intoxicate cu fum.

Primele date ale pompierilor arată că exlozia a avut loc în cartierul piteştan Războieni, la blocul G1, pe scara C, o clădire de locuinţe sociale.
Pompierii militari intervin pentru stingerea incendiului, cu patru autospecuale cu apă şi spumă.

Primele date arată că explozia s-ar fi produs în urma unei acumulări de gaze, în timp ce o persoană a încercat să aprindă aragazul.
Cristian Soare, prefectul judeţului Argeş, a declarat că, împreună cu primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, va căuta soluţii pentru cazarea locatarilor din blocul afectat de explozie.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO