» » » Diplomaţi americani împuşcaţi într-un club de strip-tease din Caracas


Americanofobia - foarte probabil cea mai durabilă moştenire lăsată venezuelenilor de către Hugo Chavez - a mai făcut două victime. Este vorba despre doi oficiali ai Ambasadei SUA din Caracas, unul dintre ei fiind identificat ca ataşat militar, care au fost împuşcaţi ieri noapte într-un club de noapte din Chacao, un cartier select din capitala Venezuelei.
Departamentul de Stat american a confirmat incidentul, anunţând că rănile celor doi diplomaţi „nu par a le pune viaţa în pericol". Potrivit relatărilor Fox News, ambii au fost împuşcaţi în abdomen în urma unei altercaţii cu persoane rămase neidentificate.
De menţionat că, din punct de vedere al criminalităţii, Caracas (3,2 milioane de locuitori) se află ca rată, respectiv ca număr al omuciderilor la suta de mii de locuitori (99), pe locul 6 în lume, după San Pedro Sula şi Tegucigalpa din Honduras, Juarez şi Acapulco din Mexic şi Maceio din Brazilia. Însă, ca număr efectiv de crime, capitala venezueleană se situează de departe pe primul loc în lume - 3164 de morţi violente în 2011. Pentru comparaţie, în acelaşi an 2011, în marea metropolă americană New York (8,2 milioane de locuitori) au avut loc „doar" 624 de crime.

citeste integral pe ZIUAnews.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO