» » » Dan Diaconescu nu poate fi executat judiciar fiindcă ar fi falit


Dan Diaconescu, se plimba, toamna trecută , cu sacul de bani prin Capitală pentru a cumpăra de la stat combinatul Oltchim "pe persoană fizică", însă fondatorul OTV nu are nimic pe numele lui. 
Cel puţin asta e concluzia executorilor judecătoreşti care n-au descoperit în România nici o proprietate şi nici un cont al jurnalistului care a pus bazele PP-DD, scrie ziarulring.ro.
La 22 mai 2012, psihologul Ilie Marinescu, cunoscut pentru consilierea mai multor vedete autohtone, a câştigat un proces în urma căruia Dan Diaconescu, Stancu Ogică şi Margareta Ciumac trebuie să-i plătească daune morale în valoare totală de 35.000 de lei şi cheltuieli de judecată de 2.616 de lei. Pe 23 noiembrie 2012, instanţa a încuviinţat, prin decizie definitivă şi irevocabilă, executarea silită a celor trei.
Tot scandalul dintre Ilie Marinescu, Dan Diaconescu şi invitaţii acestuia a avut loc în anul 2008, când psihologul a intrat în direct la OTV, iar Stancu Ogică şi Margareta Ciumac l-au jignit. "Am cerut iniţial 50.000 de lei daune morale, însă instanţa a diminuat suma la 35.000 de lei împărţiţi astfel: Dan Diaconescu - 15.000 de lei, Stancu Ogică - 10.000 şi Margareta Ciumac - 10.000 de lei. Aştept de cinci luni şi nimic... Executorii mi-au spus că nu găsesc nici un bun sau cont pe numele lui Dan Diaconescu pentru că nu are aşa ceva. Şi în cazul celorlalţi doi, aceeaşi situaţie: n-au nimic pe numele lor! Mă miră, că Dan Diaconescu umbla cu sacul de bani pe la televiziuni... Dar din ce trăieşte Dan Diaconescu?!", se intreabă Ilie Marinescu.

logo

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO