» » » Pițurcă a câștigat la poker o fabrică de pâine!


Incredibila poveste petrecută în anul 2010, pe când actualul selecționer antrena pe Universitatea lui Mititelu, a fost redată de un site sportiv din Craiova. Se pare că Pițurcă și-ar fi încercat norocul la poker și pe tărâm oltenesc, iar acesta nu l-a ocolit: a câștigat o fabrică de pâine!
"Venit la Craiova în toamna lui 2010 să pună echipa pe picioare, Pițurcă a mirosit că-i rost de mâncat o pâine mai degrabă pe tărâm pokeristic. L-a găsit de client pe Florin Busuioc. Exista o poveste cum că, prin 2007, Busuioc cel mic a pierdut la cărți clinicile Pan Med (el e de meserie medic), dar le-a răscumpărat bătrânul Busuioc.
De data asta, din confruntarea cu Victor Pițurcă, Florin Busuioc a rămas fără fabrica Pan Group de la Gară. Inclusiv Adrian Mititelu cunoaște povestea. În mai multe apariții televizate, răfuindu-se cu fostul său partener, Mititelu a spus cam așa: "Cât a stat în Craiova, n-a făcut decât să nenorocească niște oameni la poker". Ca și cum Pițurcă i-ar fi luat să joace cu de-a sila. Florin Busuioc este în continuare asociat majoritar la Pan Group.
E și manager, inclusiv peste partea deținută de Victor Pițurcă. El va vinde Pan Group-ul de la Gară și pe cel de pe Calea București germanilor de la Lidl, care le vor preschimba în magazine. Doar că pe cel de la Gară, banii îi vor reveni lui Pițurcă, eventual va încasa și fostul proprietar un comision", scrie site-ul sportuloltenesc.ro.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO