» » » O altă substanţă suspectă descoperită într-o clădire a Marinei SUA

O substanţă suspectă a fost descoperită în sala unde era depozitată corespondenţa într-o clădire a Marinei SUA, se afirmă joi într-un comunicat al US Navy, la o zi după ce o altă scrisoare conţinând ricină i-a fost trimisă preşedintelui Barack Obama, informează AFP.

„O substanţă suspectă a fost găsită în sala de corespondenţă din clădirea nr.12 de la Naval Support Facility din Arlington” la periferia capitalei federale Washington, se precizează în comunicat. Ca măsură de precauţie, tot personalul au fost evacuat, potrivit Agerpres. 

O sursă din cadrul armatei a afirmat, sub rezerva anonimatului, că „o pulbere albă” a fost găsită, iar experţii verifică dacă este vorba despre ricină sau altă otravă.

Descoperirea acestei substanţe are loc după alte două incidente similare la Washington în această săptămână.

O scrisoare suspectă a fost primită marţi la Centrul de triere poştală al Casei Albe şi adresată preşedintelui Barack Obama. Poliţia federală a anunţat miercuri că aceasta conţinea ricină.

Citiţi mai mult: O substanţă suspectă descoperită într-o clădire a Marinei SUA - Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/o-substanta-suspecta-descoperita-intr-o-cladire-a-marinei-sua-1033547.html#ixzz2Qq9qKqLg 
EVZ.ro 

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO