» » Veste șoc pentru Monica Gabor: miliardarul ei este însurat și are doi copii!


Aceste informații au fost divulgate pentru Libertatea.ro de către un milionar american care spune că-l cunoaște pe Mr. Pink al Monicăi. Același om de afaceri mai spune că iubitul fostei doamne Columbeanu are în jur de 40 de ani și nu 26 și că averea lui este mult mai mică.
"Chinezul are bani, dar nu de ordinul miliardelor. El nu deţine nici o proprietate în America", a declarat acesta pentru Libertatea.
"Articolul apărut în presa de peste Ocean, probabil plătit şi în care se vorbeşte despre o avere de ordinul miliardelor de dolari, a avut ca scop să facă reclamă unei băuturi energizante produse de chinez. Miliardar? Vrăjeală chioară! El locuieşte cu chirie şi are doi copii! De fapt, să vă spun eu cum stă treaba...", a continuat americanul care s-a intersectat cu Mr. Pink.
"Aşa-zisul miliardar stă cu chirie în Century City, în Los Angeles! Poate o mai avea şi alt domiciliu, dar nu figurează nicăieri ca proprietar. Ştiţi ce înseamnă să fii miliardar? Nu există unul care să nu lase urme, pe care să nu-l poţi găsi cu uşurinţă pe internet, să vezi tot istoricul lui. Iar în America, nici un miliardar nu închiriază avioane, are propriul avion, plus alte proprietăţi. În SUA, oricine îşi poate cumpăra casă, chiar dacă nu este cetăţean american. Chinezul are bani, nu zic că nu, dar nu miliarde de dolari, cum s-a vehiculat", a spus omul de afaceri.


citeste integral pe ZIUAnews.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO