» » » » Procurorii Bogdan Licu, Laura Kovesi și Mariana Alexandru, viitorii șefi din Ministerul Public


Procurorul Bogdan Licu, fost vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii, actualmente detașat la Oficiul Național pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, este principalul vizat pentru funcția de procuror general al României. Surse bine informate ne-au precizat că Licu este dorit de întreaga clasă politică, fiind un procuror cu multă experiență și care s-a ținut departe de orice scandal pe vremea când era vicepreședinte al CSM. 
La rândul său, pentru șefia DNA este vehiculat numele procurorului Mariana Alexandru, cea care, sub coordonarea procurorului Lucian Papici, a fost anchetator în multe dosare de corupție ale oamenilor politici, inclusiv în dosarele fostului premier Adrian Năstase, astfel că, cel puțin oficial, aceasta ar avea destule reușite în CV pentru a fi propusă ca procuror șef la DNA, mai ales că președintele Traian Băsescu nu ar avea nicio rațiune pentru care să o respingă.
Cel de-al treilea șef, de la DIICOT, Codruț Olaru, urmează a fi înlocuit cel mai probabil cu Laura Codruța Kovesi, dacă fostul procuror general al României va reuși să convingă o parte din scena politică despre loialitatea ei nou-descoperită.


citeste integral pe ZIUAnews.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO