» » » » C.J. BACĂU VA AVEA UN NOU VICEPREȘEDINTE: IONEL FLOROIU


El va fi ales prin vot în ședința de joi, înlocuindu-l pe Dumitru Brăneanu, actualul vicepreședinte al CJ Bacău – noul vice va fi Ionel Floroiu
Ștefan POPA
Consiliul Județean (CJ) Bacău va avea un nou vicepreședinte. Acesta va fi ales în ședința ordinară a Consiliului Județean Bacău, ce va avea loc joi, 28 februarie, de la ora 11.00. Noul vicepreședinte îl va înlocui pe Dumitru Brăneanu, acualul vicepreședinte al CJ Bacău, după ce acesta își va vacanta mandatul înainte de termen. Locul lui va fi luat de Ionel Floroiu.
În cadrul aceleași ședințe vor mai fi desemnați membrii CJ în consiliile de administrație ale unor organisme prestatoare de servicii publice de interes județean și Aeroportului Internațional “George Enescu” Bacău și în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.
Alte subiecte vizează aprobarea rețelei școlare din județul Bacău pe 2013, acoperirea definitivă a deficitului secțiunii de dezvoltare din 2012 din excedentul anilor precedenți, majorarea alocației zilnice de hrană pentru copii și elevii din instituțiile de învățământ special, darea în administrare către Școala Specială “Maria Montessori” a unei părți din internatul din strada Henri Coandă, nr. 17, și atribuirea unor licențe de traseu către mai mulți operatori pentru efectuarea de transport județean.
De asemenea, vor fi indexate taxele pentru eliberarea licențelor de traseu pe drumurile județene, se va supune spre aprobare proiectul de reparații capitale și reabilitare termică a laboratoarelor de analize medicale din Corpul B al Policlinicii Spitalului Județean de Urgență și va fi prezentată o informare cu privire la derularea contractului de concesiune de lucrări publice ce privesc modernizarea și operarea Aeroportului Internațional “George Enescu”, precum și prezentarea unuri raport de eficiență al activității Inspectoratului Județean de Poliție Bacău pe anul trecut.


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO