» » » » » Un nou scandal la “Ziarul de Bacau”



Dupa o perioada de relativ calm ce a urmat schimbarii bruste a conducerii profesionale si administrative a Ziarului de Bacau, un nou scandal a izbucnit in redactie, in urma acuzatiilor formulate de corespondentul din Onesti al publicatiei. Acesta a protestat fata de faptul ca i s-au schimbat titlurile articolelor si ca i s-au platit salarii de batjocura, de nivelul a 50 de lei pe luna.
Este vorba despre Florinel Plantos, cel pentru care ziarul a organizat in urma cu ceva vreme o strangere de fonduri pentru ca sa i se monteze stenturi la inima. Plantos a scis un lung articol pe blogul sau in care explica intr-un limbaj destul de colorat situatia.

Corespondentul a decis sa intrerupa colaborarea cu Ziarul de Bacau. Este al saselea redactor care paraseste de voie-de nevoie publicatia bacauana in ultimele luni. In acest moment, in redactia Ziarului de Bacau mai sunt sase redactori: patru ramasi din “vechea garda” si doi adusi sa-i inlocuiasca pe cei care au fost dati afara sau au decis sa plece.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO