» » » » » Liviu Dragnea (USL): „Legislativul va avea 80 de parlamentari în plus“


Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că viitorul Legislativ va avea 80 de parlamentari în plus faţă de actualul Parlament. În aceste condiţii, sala de plen, care are 501 locuri, va fi neîncăpătoare pentru cei 550 de aleşi care vor accede în Parlament după împărţirea tuturor mandatelor.

În aceste condiţii, Dragnea susţine că parlamentarii care vor accede în Legislativ de pe locurile 2 şi 3 ar trebui să stea la balcon.
Dragnea a mai spus că în condiţiile în care preşedintele Traian Băsescu îl va desemna de la început pe Victor Ponta premier, între Palatele Cotroceni şi Victoria va apărea o „coabitare serioasă“.
„Dacă preşedintele ar desemna un alt premier de la USL aş considera acest lucru inutil pentru că nu ar trece de Parlament. Sunt sigur că nu vom ajunge acolo. Cred că Traian Băsescu va surprinde pe toată lumea şi va da dovadă de înţelepciune“, a spus Dragnea
Potrivit lui Liviu Dragnea, Traian Băsescu va trece peste supărări şi va ţine cont de voinţa populară.
Rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central (BEC), la ora 10.00, confirmă victoria Uniunii Social-Liberale anunţată duminică seară de exit poll-uri. Potrivit BEC, pentru Camera Deputaţilor, USL a obţinut 58,63 %, în timp ce Alianţa România Dreaptă - 16,69 %. Pentru Senat, USL a câştigat 60% din voturi, iar ARD 16, 95%.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO