» » » » » CE SPUN SONDAJELE: Cine castiga alegerile in Moldova. VEZI care sunt viitorii deputati si senatori din Neamt, Suceava, Vaslui, Bacau, Botosani si Iasi

Am intrat in linie directa pentru alegeri, acum cu greu se mai poate schimba ceva. Practic, am putea spune ca zarurile au fost deja aruncate, iar acum se mai asteapta confirmarile oficiale.

Din acest motiv, acum este momentul de a anticipa viitorii castigatori, de a vedea care sunt candidatii care au cele mai mari sanse de izbanda, de a deveni deputati sau senatori.
Si singura solutie raman sondajele de opinie.
Moldova
Iar prima analiza de acest gen se refera la zona Moldovei, la judetele Bacau, Botosani, Suceava, Neamt, Vaslui si Iasi. Econtext a identificat sondaje pentru aproape toti candidatii din aceste judete.
Pentru colegiile care nu au fost incluse, nu am gasit sondaje sau finalistii sunt cotati cu sanse egale (au acelasi procentaj in sondaje).
In total, in aceste judete avem 48 de posibili castigatori (33 de deputati si 15 senatori). Dintre acestia, 21 deputati si 9 senatori sunt de la USL, 9 deputati si 6 senatori concureaza pe listeleARD, iar alte trei persoane fac parte din partidul lui Dan Diaconescu.

Dar IATA cine sunt acesti 48 de candidati care sunt cotati ca vor deveni parlamentari, cine sunt posibilii deputati si senatori:



About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO