» » » » » BACAU: Acuze de campanie la Tamasi: „M-a batut primarita!”



Un barbat din Tamasi sustine ca a fost batut de primarul comunei si de un consilier local. Totul ar fi pornit de la o reclamatie pe care Petrica Toma ar fi facut-o in primavara acestui an cu privire la modul in care au fost cheltuite fondurile europene. Primarul acuzat sustine ca barbatul „era viu si nevatamat” când l-a vazut ultima data si ca „poate s-a lovit singur”.
Petrica Toma, in vârsta de 43 de ani, din Tamasi, o acuza pe primarita comunei, Veronica Dontu, si pe mai multi sustinatori ai acesteia ca l-ar fi batut. „Duminica seara, pe la ora 18.00, m-au prins chiar in poarta casei mele si au sarit la bataie, ne-a declarat Petrica Toma. Scandalul a inceput din primavara. Eu am facut sesizare la DNA pe subiectul fondurilor europene. Este un grup infractional aici, in Tamasi. De atunci au inceput sa ma ameninte cu moartea.” Petrica Toma sustine ca, pe masura ce ancheta avanseaza, dusmanii sai devin mai indârjiti. „M-au mai batut si alta data, dar nu au lasat asemenea urme. Acum, m-au desfigurat.”
Acuzatii grave
Petrica Toma este membru PDL si a candidat la alegerile locale din vara acestui an pentru functia de primar. „Au facut tot ce au putut ca sa nu ajung in primarie, sa am acces la documente si sa vad ce au facut cu fondurile. Acum ma ameninta cu moartea, imi urmaresc familia. Duminica rupeau afisele ARD-ului ca sa le puna pe ale lor. Au vazut ca fac poze si au tabarât pe mine.” Barbatul spune ca primarul Veronica Dontu i-a bagat degetele in ochi si i-a deplasat lentila de contact. „Au mai sarit la bataie viceprimarul si Beleciu Florin, cel care conduce firma prin care a fost capusat bugetul local.” Petrica Toma are ochiul stâng invinetit gura tumefiata si acuza ameteli. A fost internat in sectia Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta Bacau pentru investigatii si tratament.
„Poate s-a lovit singur!”
Veronica Dontu, primarul comunei Tamasi, sustine ca toate acuzatiile sunt lipsite de fundament si ca nu l-a atins pe Petrica Toma: “A fost contracandidatul meu la alegerile locale si, de atunci, cei de la PD-L il antreneaza in astfel de comportamente.” Edilul arata ca Toma, care a luat 17 voturi la alegerile din iunie, se tine de capul ei, “face circ” si o reclama peste tot. “De pe 1 martie, când am anuntat ca plec din PD-L, numai de asa ceva am parte. M-a reclamat la Directia Apelor, la DGA, DNA, Ministerul Mediului, peste tot! Daca apa curge, eu sunt de vina, daca o frunza sta strâmb, e vina mea, daca au montat un banner prea jos si l-a agatat o masina, eu l-am luat!” declara Veronica Dontu. Ea arata ca, de fapt, Petrica Toma e cel care i-a hartuit pe consilierii USL: “Eram cu echipa, faceam campanie din casa in casa – vorbeam cu oamenii si imparteam pliante – iar el ne-a insultat, ne-a urmarit cu bicicleta, ne-a bagat aparatul de fotografiat in ochi! S-a tinut dupa noi, apoi s-a oprit in poarta casei. Era viu si nevatamat când l-am vazut ultima oara. Noi nici nu l-am atins. Poate s-a lovit singur!” (Silvia Patrascanu)
Politistii au intocmit dosar penal
Incidentul de la Tamasi a ajuns si in atentia oamenilor legii. „Politistii au identificat persoana in cauza la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, insa a refuzat sa ofere date despre cele intâmplate. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de loviri sau alte violente si se continua cercetarile”, a declarat insp. Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Bacau. (Geta Panaite)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO