» » » » FURTURI PE BANDĂ RULANTĂ LA DOUĂ SUPERMARKET-URI DIN BACĂU



Record de hoți prinși la furat. Șase furturi din supermarket-uri au fost comise din oră în oră. Șase din cei opt autori sunt minori.
Ramona IONESCU
Într-o singură zi, jandarmii băcăuani au fost solicitați să intervină în șase cazuri de furt înregistrate în două supermarket-uri din municipiul Bacău. Jandarmii au fost sesizați de agenții de pază despre fapte de furt și distrugere de produse. Prima solicitare a fost făcută la ora 11.30, iar în supermarketul respectiv au fost identificate două fete în vârstă de 11 ani, ambele din municipiul Bacău. Conform declarațiilor agenților de pază, minorele au furat mai multe produse cosmetice pe care le-au ascuns în gențile proprii.
La ieșirea din magazin, fetele au fost oprite de agenții de pază, iar aceștia au solicitat sprijin din partea jandarmeriei. La ora 12.30, în urma altei sesizări, la același supermarket a fost identificat un băiat în vârstă de 15 ani din Bacău, care a distrus ambalajul unui parfum pentru a-l putea fura mai ușor. La ora 13.30, jandarmii au revenit în același loc, la solicitarea agenților de pază și l-au identificat pe un minor în vârstă de 14 ani, care avea asupra lui produse furate.
O oră mai târziu, jandarmii au identificat o fată în vârstă de 16 ani, din Bacău, care a distrus ambalajele unor produse cosmetice, iar asupra sa avea și alimente furate din supermarket. La un alt magazin, un echipaj de Intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Bacău a identificat doi băieți, în vârstă de 14 și 18 ani, care trecuseră de casa de marcat fără să plătească produsele luate de pe rafturi. La ora 17.30, a venit ultimul apel pe aceeași linie. De această dată, jandarmii s-au confruntat cu un bărbat în vârstă de 52 ani, din municipiul Bacău, care furase mai multe produse alimentare. “În urma celor constatate, persoanelor respective li s-au întocmit acte pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, respectiv distrugere. Dosarele în cauză urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău. Prejudiciile au fost recuperate și predate reprezentanților magazinelor”, a declarat mr. Sebastian Crețu, ofițer de relații publice în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO