» » » » » Bobby Păunescu a făcut publice pozele cu Monica Bîrlădeanu în ipostaze intime



Actrița Monica Bîrlădeanu și omul de afaceri Bobby Păunescu s-au despărțit în urmă cu două luni, când vedeta a anunțat veste pe rețeaua de socializare Facebook.
Acum cel care vine cu noutăţi este chiar afaceristul. El a postat câteva poze mai mult decât îndrăzneţe cu fosta iubită. Deşi nu sunt clare, Bobby lasă să se înţeleagă că este chiar Monica Bîrlădeanu în poze şi că pozele sunt realizate în apartamentul acestuia din Hollywood.
"Fantomele există. O fantomă de Holloween m-a vizitat în casa mea din Hollywood", a scris Bobby Păunescu pe site-ul de socializare Facebook. Putem înţelege fie că cei doi s-au împacat, fie că pozele sunt mai vechi iar producătorul a dorit să le facă publice.
Boby Păunescu vrea să afle părerea fanilor despre una dintre cele mai frumoase românce: "Îți place cum arată moldoveanca dezbrăcată?"
Monica și Bobby s-au cunoscut în la începutul anilor 2000. Cei doi au recunoscut că sunt împreună în 2004, deşi se vehicula de prin 2001 că frumoasa actriţă şi regizorul formează un cuplu.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO