» » » Oneşteanul care a votat de opt ori. Probă de fraudă la referendum

Gabriel Pană figurează  că a votat de opt ori în Iaşi

Ştefan Pană, bărbatul din Oneşti care a votat de opt ori în Iaşi la referendumul din 29 iulie, era cazat ilegal într-un campus studenţesc administrat de Sorin Iacoban, consilier local USL.

Ştefan Gabriel Pană (32 de ani), un băcăuan din Oneşti, figurează cu opt semnături la tot atâtea secţii de votare din Iaşi la referendumul din 29 iulie 2012. Descoperirea a fost făcută de către membrii filialei Iaşi a PDL, care au verificat listele electorale suplimentare în 10% din secţiile de votare din judeţul Iaşi. Practic, este vorba doar despre cele din municipiul Iaşi.

Pus în faţa evidenţei, Ştefan Pană se jură cu mâna pe inimă că nici măcar n-a ieşit din casă în ziua referendumului. Băcăuanul susţine că altcineva s-ar fi folosit de datele lui din buletin. Cu jumătate de gură, inspirat de reporterii „Adevărul", adaugă şi că va face plângere la Poliţie ca să se facă lumină în cazul lui. „Pe mine nu mă interesează nici Băsescu, nici Antonescu, nici nimeni. Nu sunt membru al niciunui partid şi nu mă interesează deloc politica. Mă interesează doar FC Rapid! N-am ieşit din casă în ziua referendumului", susţine cu tărie Ştefan Pană.  adevarul.ro


About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO