» » » Avocatul Lucian Papacostea cere deshumarea cadavrului jurnalistei Saban



Familia Saban impreuna cu maestrul Lucian Papacostea, din Baroul Bucuresti (foto) au organizat, joi dupa-amiaza, 23 august 2012, o conferinta de presa, pentru a arata presei posibilul abuz facut de procurorul Andrei Bodean, de la Parchetul Tribunalului Constanta in ceea ce priveste anchetarea omorului in cazul „Lara Saban”, jurnalista constanteana, al carei cadavru a fost descoperit intr-o rapa la Navodari, in luna mai 2012.

Surorile Larei Saban impreuna cu mama defunctei Elvie Ghibaldan au facut un apel catre autoritati, cerand dreptate si protectie fata de Huseyn Sipahi, un politician turc si amantul oficial al Larei, pe care familia victimei il banuie ca ar fi in spatele abominabile crime. Avocatul Lucian Papacostea a expus public motivele intemeiate pentru care cere deshumarea cadavrului si preluarea dosarului de procurorii Parchetului General. De asemenea, aparatorul familiei Saban a vorbit si de abuzurile anchetatorilor in ceea ce priveste incredintarea minorei Alya, fetita Larei si a lui Sipahi, care a fost luata cu forta si trimisa in Turcia la miliardarul Sipahi, fara a exista o sentinta de incredintare a minorei. „Domnul procuror s-a substituit executorului judecatoresc”.
Lara Saban (amanta oficiala a politicianului turc miliardar Huseyin Sipahi) a fost data disparuta de mama sa, iar imediat dupa gasirea cadavrului, organele judiciare l-au pus sub acuzare pe Gilberto Saban, fratele acesteia (vanzator de masini second-hand) pentru omor deosebit de grav. Extrem de important, din relatia de concubinaj dintre Lara si Sipahi a rezultat o fetita in varsta azi de trei ani, pentru care tanara deschisese proces pentru stabilirea paternitatii, in sensul stabilirii ca tata natural al miliardarului turc. Inainte de a fi ucisa, Lara se intorsese din Turcia in Romania, impreuna cu fetita si bona, avand de gand sa cumpere un apartament, scop in care avea asupra ei o importanta suma de bani de peste 125.000 dolari. Banii au fost ridicati la perchezitia de dupa gasirea cadavrului, de procurorii Parchetului Tribunalului Constanta, suma de 122.300 dolari fiind consemnata la BCR.
Continuare pe luju.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO