» » Un ofițer de la DNA București a fost bătut măr în secția de Poliție din Onești. El investiga cazul probelor contrafacute de la Medicină Legală

foto arhivăUn ofițer aflat sub acoperire din structura centrală a Direcției Naționale Anticorupție (DNA) a fost bătut cu bestialitate de polițiștii din Onești.

Totul s-a petrecut zilele trecute, chiar în secția de poliție în timp ce omul, aflat în misiune, investiga cazul secretarei arestată sub acuzația de trafic de influență pentru alterarea unor probe biologice. Felix Bănilă, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, afirmă că ofițerul a fost cel care a făcut pe ”actorul” în această anchetă. El a și-a înscenat un accident rutier și tot el a fost cel care a dat mită ca să scape de dosar penal, deoarece, chipurile, era în stare de ebrietate.
"Erau informații că secretara de la Medicină Legală din Onești pretinde bani și promite alterarea probelor de sânge la conducătorii auto depistați în trafic cu alcoolemie. Ofițerul de la DNA București a fost cel care a pregătit flagrantul. El a regizat un accident rutier și a mimat că este în stare de ebrietate. Ciudat, a fost dus în secția de Poliție din Onești și a fost bătut de polițiști. Bătut zdravăn, nu glumă", a afirmat prim-procurorul Bănilă. 

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO