» » Viol la “mica intelegere”

Inceput de an cu scandal amoros in comuna Oituz. O femeie care a intretinut de bunavoie relatii sexuale cu doi barbati a reclamat la politie faptul ca a fost violata de acestia. Politistii din comuna bacauana Oituz au stabilit faptul ca reclamanta este Livia G., 39 de ani, iar actul sexual s-a consumat in locuinta concubinului ei, in lipsa acestuia.
Femeia le-a spus politistilor ca s-a trezit in casa cu Fanica D., 20 de ani si cu Florin T., 16 ani, care au condus-o intr-o camera si au intretinut relatii sexuale. Pentru ca fapta a fost descoperita de concubinul femeii, aceasta i-a spus lui Dumitru I. ca a fost violata de cei doi tineri.
Barbatul inselat a avut o discutie cu presupusii violatori, iar pentru ca acestia nu au recunoscut agresiunea au fost reclamati la politie. In fata agentilor, Fanica D. si Florin T. au declarat ca au intretinut relatii sexuale normale cu consimtamintul femeii.
Pina la definitivarea cercetarilor, politistii au deschis un dosar penal, urmind ca Livia G. sa se prezinte la Serviciul de Medicina Legala pentru a fi supusa unui control medical de specialitate. In functie de rezultatul investigatiilor, politistii vor face incadrarea faptei. (R.I.)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO