» » ANCHETA pe limba lor: Cetateni STRAINI cercetati PENAL in Bacau

Italieni, moldoveni, turci, francezi sau nemti sunt cetateni straini care locuiesc in judetul Bacau si care sunt cercetati penal pentru diferite fapte. 
Au venit in Bacau cu diferite scopuri, de la casatorie pana la afaceri, dar unii dintre ei au ajuns si prin fata anchetatorilor. Vorbim de cetatenii straini, aflati in evidenta Serviciului pentru Imigranti Bacau si care au dosare penale pentru diferite fapte. De la inceputul anului, 12 imigranti, din sapte tari, au avut de-a face cu oamenii legii. „Noi am fost informati de catre structuri ale statului care se ocupa cu cercetarea penala, respectiv Politie, parchete, instante judecatoresti, despre faptul ca 12 cetateni straini au fost cercetati pentru diferite fapte penale”, a declarat cms. Dumitru Tambris, seful Serviciului pentru Imigrari Bacau. Au dat declaratii si au fost invinuiti de fapte mai mult sau mai putin grave trei italieni, trei cetateni moldoveni, doi turci si cate unul din Franta, Germania, Israel sau Ucraina.

Audiati cu translatori

„Se fac cercetari pentru ucidere din culpa, conducere cu permisul suspendat, abandon de familie, fals si evaziune fiscala, emitere de file CEC fara acoperire, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice si detinere de produse accizabile in afara antrepozitului fiscal. Se intampla ca in momentul in care sunt depistati sa ne sune politistii si sa ne solicite un translator pentru a se putea intelege cu ei, insa toti cei autorizati sa faca acest lucru se gasesc pe internet si pot apela la ei la orice ora”, a mai spus Tambris. Lista cu traducatorii autorizati se gaseste pe site-ul Ministerului Justitiei, iar in judetul Bacau sunt peste 300 de persoane autorizate sa faca traduceri in engleza, franceza, chineza, italiana, germana, japoneza, ceha, araba, rusa, turca, sarba si slovaca. 

Cetatean moldovean, prins cu tigari de contrabanda


La inceputul acestei luni, politistii bacauani au descins in mai multe locatii din Bacau pentru ca aveau informatii ca sunt depozitate tigari de contrabanda. Au gasit intr-una din locatii peste 1.300 de pachete de tigari, cu timbre de Republica Moldova si au aflat ulterior ca ii apartineau lui Ilie P. (36 de ani), cetatean moldovean. Pe numele lui, oamenii legii au intocmit dosar penal pentru detinere de produse accizabile in afara antrepozitului fiscal. 
Geta Panaite
http://www.desteptarea.ro/ancheta-pe-limba-lor-cetateni-straini-cercetati-penal-in-bacau.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO