» » » » TORNADA LA TAMASI


Marti seara, putin inainte de ora 18,00, nori negri s-au ingramadit deasupra comunei Tamasi. Brusc, in câteva minute, s-a produs o vijelie care pur si simplu i-a speriat pe locuitori prin forta ei.
„Nu stiu exact ce a fost, cred ca e vorba de o tornada, oricum, niciodata, in Tamasi, nu s-a mai produs un astfel de fenomen. Nu a tinut mai mult de 10-15 minute, dar a smuls acoperisul unei hale de productie care tocmai fusese terminata si a rupt trei arbori din parcul situat in fata primariei” Veronica Dontu, primarul comunei Tamasi
Hala care a ramas fara o parte din acoperis apartine firmei SC Logic Construct SRL si ar trebui sa adaposteasca o linie de fabricat peleti, proiect propus spre finantare prin FEADR, pe Masura 3.1.2., mai arata Veronica Dontu.
Fenomen unic la Tamasi: O tornada a smuls acoperisul unei hale
Vijelii si precipitatii cu cantitati mari de apa cazute intr-un interval de timp scurt s-au produs si alte localitati din judet, marti, dupa ora 17,00. Astfel, intre orele 19,30 si 21,00, drumul national Onesti-Adjud a fost blocat la iesirea din Onesti, in zona Borzesti, de aluviunile aduse de torenti.
„In acest timp, s-a circulat pe varianta ocolitoare a platformei petrochimice. Echipa operativa a IJSU Bacau a fost prezenta acolo pentru a asigura perimetrul si pentru a interveni.”

Dorian Pocovnicu, prefectul judetului

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO