» » FURT IN DIRECT LA COMPLEXUL NEVILA - ONESTI

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

8 comentarii:

  1. Ce-au pazit baietii de la supraveghere? Hotii n-au luat un cui doar cateva sticle cu bautura!! S-au plimbat in magazin peste 10 min.
    E un complex destul de jegos in comparatie cu celalalte!! Cu oameni adunati de la voluntariat!! Asta-i o faza destul de neplacuta si pentru patron si pentru noi toti. Marfa de calitate indoielnica, personal adus in urma banereilor puse de "marii facatori de bine" din acest oras! Trebuie reflectata si " consiliata" problema!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa gasit un anonimat sa vorbeasca... vezi ca scrii numai prostii, iar cuvinte de bine sunt prea multe. Ai putea avea grija macar ce postezi... nu vreau sa punem cuvintele de bine pe cantarul cuvintelor de rau... deci mai bine.. stii vorba aia... Lasa-ne lasa-ne ...

    RăspundețiȘtergere
  3. E parera ta sau te-a pus cineva sa scrii asemenea mizerii,nu il cunosc personal pe cunosc domnul Neghina, ci numai din vedere, dar i-am admirat evolutia,este o persuana respectuasa, daca nu ai intrat la Nevila iti recomand sa o faci, e unul dintre cele mai moderne magazine din judet, are marfa de calitate la preturi mici,zilnic trec pragul magazinului mii de oameni, toti or fi prosti, doar tu destept, ma indoiesc,si apropo Anonimule ,convinge-te si cer-ti scuze!

    RăspundețiȘtergere
  4. Prietene, nu te obosi sa explici la un papagal cine e Neghina,dujmanosii evoluiaza greu de la stadiu de maimuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce se poate zice despre faptul ca soferii care aduc legume-fructe, le cantaresc singuri fara supraveghere,apoi le preia si receptionerul?
    Dar despre marfa invechita? Oficial nu expira,se are grija de asta.
    Domnii de la Protectia consumatorilor intra si ies fericiti(banuiesc).

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule "LASĂ-NE" sunt un oneştean care n-ar cumpăra acei pui maronii(mare ofertă)nici cu 0,5 lei/kg.
    Cândva m-am ars cu nişte carne tocată, poanta e că nu arăta rău.
    Culoarea puilor e sfidătoare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca cei care il apreciaza pe domnul Neghina cunosc gramatica limbii romane.Vai de inteligenta voastra mai...GENERATIE PRO!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vorbim de hoti ca asta am vazut nu de magazin sau de patron nu ?sau asta nu conteaza toti suntem nascuti cu defect la maini ca doar suntem Romani si facem o reclama in afara cand ajungem de nu ne vrea nimeni .Intrebare de ce nu ne vor cei de afara(U.E.)?R: Ca suntem boarfe ,babuini,hoti si doar unu la suta oameni de onoare restul se pot vedea in vest cu diplomatul Romanului( geanta de rafie ) cu ochii im patru sa vedem ce putem sparlii, ceva .Bravo voua asta stiti asta faceti ; cand evoluati?

    RăspundețiȘtergere

O.P. VIDEO