» » » INCENDII PE VALEA TROTUSULUI

GOSPODĂRII INCENDIATE DIN NEGLIJENȚĂ


Un grajd și o bucătărie de vară, din două localități diferite, s-au făcut scrum din cauza neglijenței proprietarilor. Pompierii oneșteni au fost chemați să intervină în satul Popeni din comuna Căiuți, în gospodăria unui bărbat de 72 ani, căruia îi luase foc grajdul. “Incendiul – spune lt. Alexandru Balica, ofițer de relații publice în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Maior Constantin Ene» Bacău – a izbucnit cel mai probabil din cauza folosirii focului în spațiu închis. Au ars aproximativ 70 metri pătrați din acoperișul grajdului și aproximativ cinci tone plante furajere”. Un alt echipaj de pompieri a fost solicitat în aceeași zi să intervină pe strada Petru Rareș din orașul Târgu Ocna, pentru stingerea unui incendiu în gospodăria unei femei de 79 ani. Focul izbucnise în interiorul unei bucătării de vară cu pereții din scândură, de la un conductor sau cablu electric defect. În incendiu au ars aproximativ zece metri pătrați din acoperișul bucătăriei. (Ramona IONESCU)



Cinci tone de furaje, facute scrum in comuna Caiuti 

Miercuri, 24 iulie 2013, la ora 22:45, garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în comuna Căiuţi, sat Popeni, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria unui batran de 72 de ani, la un adăpost de animale.
În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă focul deschis în spaţii închise, au ars circa 70 mp din acoperişul adăpostului de animale şi aproximativ 5 tone plante furajere.
Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Căiuţi.

Incendiu în orașul Târgu Ocna

Miercuri, 24 iulie 2013, la ora 11:53, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în oraşul Tg. Ocna, pe strada Petru Rareş, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria unei femei de 79 de ani, la o bucătărie de vară.
În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă un cablu electric defect, au ars circa 10 mp din acoperişul bucătăriei de vară.
Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Tg. Ocna.

Cinci tone de furaje, facute scrum in comuna Caiuti

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO