» » » » Bilanţul tragediei din Quebec: 15 oameni morţi şi 35 de dispăruţi (VIDEO)

Coşmarul locuitorilor din oraşul canadian Lac-Megantic nu s-a încheiat. 15 oameni au murit şi 35 sunt daţi dispăruţi. Sunt şanse infime ca aceştia să fi supravieţuit, după incendiul care a distrus mare parte din localitate. 

Ca multe oraşele canadiene, Lac-Megantic s-a dezvoltat datorită căilor ferate. A fost suficientă o singură garnitură de cisterne cu petrol pentru ca orăşelul să fie în pragul dispariţiei. După deraierea trenului s-au produs o serie de explozii şi s-au declanşat mai multe focare de incendiu. De două zile cei 6.000 de canadieni au fost siliţi să-şi părăsească locuinţele. Mulţi speră să poată reveni la domiciliu dar numai câţiva au primit permisiunea pentru a-şi recupera obiecte personale. Jumătate din orăşel a fost distrus. Sute de tone de petrol s-au scurs în râul din apropiere sau au ars după ce majoritatea vagoanelor-cisternă au deraiat de pe şine. Zona este în continuare izolată de poliţie din cauza substanţelor toxice degajate.

See more at: http://stiri.tvr.ro/bilantul-tragediei-din-quebec-15-oameni-morti-si-40-de-disparuti_32610.html#sthash.qiuSR5bH.dpuf

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO