» » » » Un deţinut român a inventat un aparat împotriva furturilor din bancomate (VIDEO)

Un român închis pentru că a furnizat unor grupări criminale tehnologie pentru furtul din bancomate va contribui de acum la oprirea furturilor. Tânarul spune că are soluţia tehnică pentru a veni de hac şi celor mai pricepuţi hoţi.

De 6 luni, Valentin Boanta este în penitenciarul din Vaslui. Şi este începutul unui drum lung: a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru că a vândut hoţilor un sistem de copiere a cardurilor.
După ce a fost arestat, Valentin şi-a dat seama de impactul negativ al invenţiilor sale. A început să lucreze la un aparat care să-i oprească pe hoţi. Aşa s-a născut SRS - Security Revolving System.
Invenţia lui a atras atenţia unei firme de lângă Bucureşti care finanţează şi dezvoltă proiectul. Invenţia lui Valentin a fost deja premiată la Târgul Internaţional Pentru Invenţii de la Geneva.
În acest fel, hoţii nu mai pot fura datele de pe banda magnetică a cardului. Aparatul urmează să fie disponibil în foarte scurt timp, afirmă reprezentanţii companiei producătoare. Iar pentru Valentin Boanta, invenţia lui înseamnă un nou început în viaţă.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO