» » » Steaua ar putea fi retrogradată și exclusă din Europa


Nu este o glumă, Steaua ar putea să fie retrogradată în Liga a ll-a și să fie exclusă din competițiile europene, dacă Gigi Becali și complicii lui vor fi găsiți vinovați în dosarul "Valiza".
Momente de tensiune în sânul echipei Steaua, dar și a suporterilor "roș-albaștrilor". Steaua ar putea avea o soarta lui Juventus, care, în 2007, a fost retrogradată, în urma unor corupții pe care conducerea clubului le-a făcut.
În dosarul "Valiza" au fost chemați luni în instanță și Victor Pițurcă, Meme Stoica și Teia Sponte, care au participat la acțiune, în diferite calități.
Procurorii l-au prins pe Teia Sponte, care era vicepreședinte al CA al Stelei, cu valiza plină cu bani la Cluj, pe care i-au confiscat-o. Oficialul din Ghencea urma să premieze cu peste un milion de euro pe Universitatea Cluj dacă o încurca pe CFR Cluj, situație în care Steaua ar fi câștigat campionatul.
Dacă Teia va fi condamnat, având o funcție în cadrul clubului, Steaua ar putea fi retrogradată de comisiile de la FRF și exclusă de UEFA din competițiile europene.
Steaua a câștigat cel de-al 24 -lea titlu anul acesta.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO