» » » Ședință de urgență la PNL. Liberalii și-au spus păsurile în relația cu PSD

Președintele PNL Crin Antonescu a convocat o ședință de urgență cu o parte din Biroul Politic al partidului.

La ședință au fost prezenți miniștrii liberali ai cabinetului Ponta, dar și o parte din vicepreședinții naționali ai partidului. Aceasta a fost anunțată în cursul dimineții și doar o parte dintre membrii BPN au fost convocați.
Potrivit surselor EvZ, principalul subiect de discuție a fost cel legat de alocările pentru primării și consiliile județene, liderii PNL plângându-se că bugetele sunt blocate și că deblocarea depinde de voința ministrului social-democrat al Bugetului, Liviu Voinea. Cei prezenți la discuție și-au manifestat dezacordul față de o ordonanță a guvernului Ponta de la începutul lunii ianuarie, potrivit căreia consiliile judeţene şi primăriile nu mai primesc bani de la Ministerul Finanţelor dacă nu îşi achită 85% din arierate.


Citiţi mai mult: Ședință de urgență la PNL. Crin Antonescu i-a convocat pe miniștrii partidului - Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/sedinta-de-urgenta-la-pnl-crin-antonescu-i-a-convocat-pe-ministrii-partidului-1033461.html#ixzz2QqBL0u2c 
EVZ.ro 

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO