» » » » Coreea de NORD: armele nucleare sunt "esența națiunii"


Reprezentanții Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord au declarat, vineri, că armele nucleare sunt "esența națiunii" și că nu se va renunța la ele nici pentru miliarde de dolari.

Duminică a avut loc o ședință plenară a Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord, țară aflată în mod oficial în stare de război, iar rezoluțiile adoptate acolo îngrijorează comunitatea internațională, scrie cbsnews.com
Într-un comunicat de presă se arată că armele nucleare sunt "esența națiunii" și că nu se va renunța la ele nici pentru miliarde de dolari. La plenara Partidului Muncitorilor a participat și liderul Kim Jong-un.
Liderii de la Phenian sunt nemulțumiți de exercițiile militare anuale desfășurate de Coreea de Sud și de Statele Unite și de noua rundă de sancțiuni pe care trebuie să o înfrunte în urma testului nuclear din 12 februarie, al treilea din istoria țării. 

OFICIAL ÎN RĂZBOI

Coreea de Nord a intrat în “stare de război” împotriva vecinilor sudici, susținând că, de acum înainte, orice dispută între cele două state se va “rezolva în maniere de război”. “De acum înainte, relațiile nord-sud vor intra într-o stare de război și toate problemele dintre cele două state se vor rezolva corespunzător”, se arată într-un comunicat semnat de cei mai înalți oficiali militari ai statului, citat de agenția de stat KCNA și Russia Today.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/veste-ingrijoratoare-din-coreea-de-nord-aflata-in-stare-de-razboi-armele-nucleare-sunt_1147911.html#ixzz2PBSJFMYh

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO