» » » Cele mai tari ştiri false de 1 aprilie: Google Translate pentru animale şi găleţile Starbucks

Cu ocazia zilei de 1 aprilie, site-urile de ştiri şi companiile din întreaga lume obişnuiesc să păcălească internauţii cu informaţii false. Iată câteva dintre cele mai tari ştiri născocite care au fost publicate în anii precedenţi:


Richard Branson a cumpărat planeta Pluto

Cu un an în urmă, pe 1 aprilie 2011, compania Virgin deţinută de Richard Branson, a anunţat că faimosul om de afaceri a cumpărat planeta Pluto. Scopul achiziţiei: Branson şi-a dorit ca Pulto să-şi recapete statutul de planetă în toată puterea cuvântului. În 2006, Pluto a fost scoasă din rândul planetelor şi trecută în categoria planetelor pitice, alături de Eris şi Ceres.

Monoclul Toshiba 3D

Tot în 2011, Toshiba a anunţat lansarea monoclului 3D, care "afişează pentru un singur ochi imagini 3D atât de reale, încât veţi crede că vă folosiţi ambii ochi". Lansarea a avut parte chiar şi de un filmuleţ de prezentare. 

Două noi pahare la Starbucks

Pe lângă tradiţionalele Tall, Grande şi Venti, Starbucks a anunţat în 2010 introducerea în meniu a doi tipuri de pahare: Plenta, de 3,8 litri, şi Micra, de 60 de mililitri. 

ZIUA FARSELOR: Companiile de tehnologie se ţin de farse. Cele mai tari păcăleli din istorie


Google Translate pentru animale

Tot în 2010, Google Marea Britanie a anunţat o nouă aplicaţie pentru telefoanele cu sistemul de operare Android: Google Translate pentru animale. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să înregistreze lătratul unui câine sau mieunatul unui pisici, iar aplicaţia traduce imediat graiurile animalelor în engleză. 



Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cele-mai-tari-stiri-false-de-1-aprilie-google-translate-pentru-animale-si-galetile-starbucks_928642.html#ixzz2PBUiJHZw

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO