» » » » SCANDAL LA EUROVISION 2013


Luminiţa Anghel, în lacrimi: «Cum să fiu de zero puncte?»- VIDEO


Nici nu s-au încheiat bine finale preselecţiei naţionale, că a şi început scandalul la Eurovision.
Protagonista este nimeni alta decât Luminiţa Anghel, una dintre marile favorite. Artista a sfârşit concursul foarte dezamăgită şi supărată pe juriul competiţiei.
De îndată ce a aflat că Cezar Ouatu va pleca la Malmo, şi nu ea, Luminiţa a izbucnit împotriva lui Ştefan Naftanăilă, care nu i-a dat nici măcar un punct.
"Eu am luat locul 3 în 2005, cum să fiu de zero puncte? El are ceva cu mine şi şi-a dorit să plece Cezar în Suedia. Eu nu sunt un artist de nota zero", a spus Luminiţa, cu lacrimi în ochi.





Elena Cârstea, supărată pe juriul de la Eurovision: «Vă mulţumesc, sunt o artistă de nota 7»


Venită din America special ca să participe la preselecţia naţională pentru Eurovision 2013, Elena Cârstea este foarte dezamăgită de rezultatul obţinut.
Deşi a susţinut mereu că nu o interesează neapărat punctajul, ci vrea pur şi simplu să-şi bucure fanii cu muzica ei, Elena Cârstea s-a supărat foarte rău când a văzut că primeşte nota 7 pe linie din parte juraţilor.
"Vă mulţumesc pentru punctaj, asta sunt eu, o artistă de nota 7. În fine, oamenii de acasă văd mai multe şi nu vreau să mai discut aici despre acest lucru. Ăsta e un subiect pentru altă emisiune", a izbucnit Elena.
Deşi profund dezamăgită, Elena Cârstea a ţinut să îl felicite pe Cezar pentru reuşita ei. "Mult succes, Cezar, mă bucur mult pentru tine şi sper să faci o impresie cât mai bună."

Găinuşă: "Avem de ales între behăiala lui Cârstea şi lipsa de voce a lui Turcescu"


Cârcotaşul este dezamăgit de competiţai din acest an şi susţine că românii nu au foarte multe variante de vot în finală.
Mai mult, Mihai nu s-a putut abţine să nu-şi bată joc de doi dintre semifinaliştii concursului.
Astfel, în emisiunea radio pe care o prezintă dimineaţa, el a declarat, fără menajamente: "Anul acesta avem de ales între behăiala Elenei Cârstea şi lipsa de voce a lui Robert Turcescu".
(A.T.)   

Tudor Turcu a făcut spectacol la Eurovision, şi nu doar cu vocea!


Nu doar vocea a fost insă atuul artistului in finala nationala, ci si indemânarea lui in ceea ce priveste pictura. Talentatul cântăreţ a desenat, in timp ce interpreta piesa cu care spera să câştige, un chip de femeie.
In pofida emoţiilor copleşitoare, Tudoar a reuşit să schiţeze perfect desenul, fiind apreciat de public pentru curaj.
Din păcare pentru el, primul in sondajul publicului, dar şi al membrilor juriului, a fost Cezar, marele câştigător care, pe data de 18 mai, va reprezenta ţara noastra la Malmo, in Suedia.





http://www.cancan.ro/

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO