» » » » Cum le-au fraierit ofițerii anticorupție pe judecătoarele arestate pentru că au luat șpagă


Judecătoarele Antonela Costache și Viorica Dinu, arestate săptămâna trecută pentru luare de mită, au fost păcălite de către ofițerii anticorupție că în lifturile Tribunalului nu se pot face interceptări.
Ofiţerii anticorupţie care erau însărcinaţi şi cu ancheta în cazul judecătoarelor Dinu şi Costache îi spuneau acesteia din urmă că în lifturile capitonate cu aluminiu sau cu tablă nu pot fi făcute, au declarat marţi pentru MEDIAFAX surse judiciare.
Cele două au căzut în capcana ofițerilor și au discutat de mai multe ori, în lift, despre dosarele în care li se cereau intervenții.
De asemenea, Antonela Costache a aflat, tot de la ofițeri, că un telefon mobil nu poate fi ascultat. Astfel, cele două judecătoare și-au procurat mobile de veche generație.
Pe 15 martie, Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea preventivă a judecătoarelor Viorica Dinu şi Antonela Costache pentru 29 de zile.
Cele două sunt acuzate de luare de mită și trafic de influență pentru soluții în mai multe dosare, între care și al lui Dinel Nuțu.


citeste integral pe ZIUAnews.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO