» » » » » Disidenţii din PNL, atac la Antonescu: Mai rău decât Băsescu, fară caracter, relicva războiului rece, măscărici politic



Lansare a candidaţilor USL din sectorul 1, cu atac la Crin Antonescu. Liderul PNL Crin Antonescu a fost criticat dur de Andrei Chiliman şi de de Vlad Moisescu, cei care au fost schimbaţi recent din funcţiile de conducere a PNL-ului."Războiul stupid al declaraţiilor împotriva ambasadorului american, a lui Merkel sau a lui Barroso, ne face rău şi ne aruncă în ridicol."
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman: ”Războiul stupid al declaraţiilor împotriva ambasadorului american, a lui Merkel sau a lui Barroso, ne face rău şi ne aruncă în ridicol. Evitaţi asemenea declaraţii demne de nişte relicve ale războiului rece! Oamenii cer un proiect naţional, care să unească forţele românilor, pentru a scoate ţara la liman. Puneţi interesul naţional mai presus de interesele politicianiste! Staţi la aceeaşi masă şi găsiţi soluţiile de ieşire din criza economică şi instituţională în care se zbate România!”,a spus Andrei Chiliman
"Oamenii vor unitate, nu dezbinare. Vor oprirea războiului politicianist. Încetaţi să-i mai împărţiţi în două tabere: în băsişti şi în anti-băsişti. Nu copiaţi năravurile lui Traian Băsescu! Aveţi grijă să nu-l înlocuiţi pe Traian Băsescu cu un individ mai slab pregătit decât el, mai rău decât el, fără caracter, fără bun-simţ. Oamenii cer un proiect naţional, care să unească forţele românilor, pentru a scoate ţara la liman. Puneţi interesul naţional mai presus de interesele mărunte, de multe ori personale sau politicianiste! Staţi la aceeaşi masă şi găsiţi soluţiile de ieşire din criza economică şi în care se zbate, încă, România", a afirmat Chiliman, la lansarea candidaţilor USL în colegiile din sectorul 1.
Andrei Chiliman
Chiliman a adăugat că oamenii s-au săturat de "vorbe goale şi promisiuni deşarte", având nevoie de soluţii concrete. Chiliman le-a spus candidaţilor USL că cetăţenii doresc să fie trataţi cu respect şi nu promisiuni de mărire de pensii, atunci când acest lucru nu este posibil. 
"Nu le promiteţi că le măriţi pensiile, atunci când ştiţi că nu o puteţi face. Aveţi însă grijă ca măcar să nu le scădeţi pe cele de acum. Respectaţi-i pe toţi românii şi nu-i trataţi de proşti sau imbecili, aşa cum procedează unii politicieni neisprăviţi, care stau toată ziua pe ecranele televiziunilor de ştiri", a adăugat Chiliman. 
"Execuţiile politice vin şi trec, măscăricii politici la fel, rămâne doar ceea ce facem noi, ceilalţi, oamenii serioşi, pentru România”, a spus sâmbătă vicepreşedintele PNL Vlad Moisescu, tot la lansarea candidaţilor USL sector 1.Liberalul a arătat că, deși în urmă cu doi ani, nici el, nici Ludovic Orban și nici primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, nu au votat constituirea alianței cu stânga, vor respecta înţelegerile şi cuvântul de onoare. ”Şi eu, şi Ludovic Orban, şi dl. primar Chiliman am fost supuşi câte unei mici execuţii politice de către capul înfierbântat al partidului nostru. Marginalizaţi, cum ar spune un părinte-fondator al partidului partener. Execuţiile politice vin şi trec, măscăricii politici la fel. Rămâne doar ceea ce facem noi, ceilalţi, oamenii serioşi, pentru România”, a spus Vlad Moisescu, ca o aluzie subtilă la Crin Antonescu şi la decizia acestuia de a-i înlătura din fruntea organizaţiilor liberale bucureştene pe el şi pe Andrei Chiliman.
Vicepreședintele PNL le-a cerut candidaților să facă tot posibilul pentru ca România să nu se întoarcă în bezna anilor ‘90. ”În calitatea mea de „golan” din Piaţa Universităţii a anului 1990, vă pretind un singur lucru: Menţineţi România pe drumul pe care l-am ales atunci! Pe drumul libertăţii politice şi economice, pe drumul valorilor occidentale!”, a arătat Vlad Moisescu.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO