» » » » Floarea Leonida, fostă componentă a lotului de gimnastică, prostituată de lux în Germania




Floarea Leonida în vârstă de 25 de ani, argint cu echipa feminină de gimnastică a României la Mondialul din 2003 şi la Europenele din 2006, practică cea mai veche meserie din lume: prostituţia! Vestea că fosta sportivă se vinde pe bani pentru a supravieţui, a luat pe nepregătite lumea sportului de la noi. ”Noi ştiam că e antrenoare de fitness la un club din Germania”, a spus Silvia Stroescu, fostă colegă în lotul naţional de gimnastică al României.

În anult 2008 Floarea a renunțat la sport. Conform fostei colege, Silvia Stroescu ”Toată lumea ştia că a plecat în Germania, să lucreze ca antrenoare la o sală de fitness”. Dezamăgită de greutățile vieții Floarea Leonida a ales altă viaţă. S-a rupt de apropiaţii, inclusiv de familie, care habar n-avea cu ce se ocupă. Ina este numele ei de scenă cu care produce sume importante acum.

Fosta gimnastă a lucrat în bordeluri din Munchen, Augsburg, Rosenheim şi acum în Neu-Ulm, fiind foarte solicitată de clienţi, iar pozele ei circulă la liber pe site-urile care prezintă prostituate de lux de pe teritoriul Germaniei.

Florea Leonida câștigă într-o oră cât tatăl ei într-o lună, 200 de euro. dcnews.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO