» » » Două explozii puternice la Damasc, dintre care una alături de clădirea Statului Major




Două deflagraţii de mare intensitate au zguduit miercuri dimineaţă centrul capitalei siriene Damasc, după cum transmite canalul de televiziune Al Manar, indicând că una din explozii s-a produs chiar alături de sediul Statului Major al armatei siriene. Televiziunea oficială, preluată de AFP, transmite că la locul incidentul s-a declanşat un incendiu.


'Două explozii teroriste s-au produs în apropiere de clădirea Statului Major din Damasc', a relatat televiziunea oficială fără să avanseze un bilanţ imediat al posibilelor victime. 

Informaţia a fost confirmat de Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDH), o organizaţie neguvernamentală cu sediul la Londra, care precizează că prima deflagraţie a avut loc în piaţa ultrasecurizată a Omeiazilor, în centrul capitalei, iar celalată în cartierul Kafar Sousse, în sectorul vest al Damascului. 

A doua explozie a fost însoţită de tiruri de arme automate de calibru mediu, conform OSDH, fără o estimare a numărului victimelor sau a proporţiei distrugerilor.AGERPRES

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO