» » » » 40 de profesori universitari au fost ridicaţi de poliţişti, după percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Olt


40 de profesori universitari reţinuţi de poliţişti într-o acţiune de amploare

40 de profesori universitari au fost ridicaţi, joi dimineaţă, de poliţişti într-o o acţiune de amploare a Poliţiei Române. Cei vizaţi sunt acuzaţi de fapte de corupţie şi de fals în acte.
Primele informaţii arată că mai mulţi profesori de la o universitate din Bucureşti luau mită pentru a oferi ajutor elevilor la admitere sau studenţilor pentru a promova examenele.
„În cauză se efectuează cercetări faţă de mai multe cadre didactice şi salariaţi ai unei instituţii de învăţământ superior din municipiul Bucureşti, pentru fapte de corupţie şi fals", se precizează într-un comunicat al Poliţiei Române.
Este vorba despre 22 de percheziţii care vizează angajaţii unei universităţi care are mai multe sedii în ţară. Poliţiştii au descins la domiciliile angajaţilor, profesori şi personal administrativ din Bucureşti şi din judeţele Ilfov, Olt şi Vâlcea.
Conform denunţurilor făcute în acest caz, angajaţii ar fi luat sume de bani pentru admiteri la facultate, dar şi pentru promovarea examenelor. De asemenea, aceştia primeau bani şi pentru obţinerea diplomei de licenţă.
Mai multe pe adevarul

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO