» » » » Card de credit pentru salariatii de la Rafo



Salariatii societatii Rafo Onesti au primit, din partea unei banci comerciale, o oferta tentanta pentru credite de consum de cite 2.000 de lei lunar, gestionat pe baza de card. “Credem – spune liderul sindicatului Rafinorul, Ion Marian – ca este o oportunitate pentru depasirea unor situatii de moment, dar si de perspectiva, privind resursele financiare la nivel de familie.

Oferta este cu incepere din 15 august”. Creditul poate fi strict pentru consum (poate fi cumparat orice produs), iar achitarea cumparaturilor se face doar cu cardul. Comisionul de administrate a contului este unic, in valoare de 60 de lei pe an. In primele trei luni se acorda o reducere de 5% pentru toate produsele cumparate (dar de maxim 100 de lei pe luna).

Contul poate fi reincarcat de utilizator dupa 50 de zile din momentul activarii cardului, in functie de suma cheltuita, iar dupa primele trei luni reincarcarea lunara se face in functie de nivelul cumparaturilor.

De asemenea, se acorda o reducere pentru cumparaturile efectuate dupa primele trei luni de 2% din valoarea acestora, dar si o prelungire a garantiei pentru produsele electrocasnice de inca un an dupa expirarea perioadei de garantie acordata de producator. Sindicatul a mai anuntat si ca se pune in vinzare un autoturism Peugeot, la pretul de 2.300 de euro. (Petru DONE)  ziaruldebacau.ro

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO