» » » Dragos Benea, presedintele CJ Bacau: „Am depus candidatura in comun cu domnul Stavarache”

USL si-a depus, in weekend, candidaturile la cele mai importante functii puse la bataie cu prilejul localelor programate pe 10 iunie. Astfel, Dragos Benea (PSD) si Romeo Stavarache (PNL) si-au inregistrat sâmbata, 28 aprilie, candidaturile la functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ), respectiv la functia de primar al municipiului Bacau. Cu acest prilej, Benea si-a exprimat, prin intermediul unui comunicat remis presei, speranta ca noul Guvern, condus de pesedistul Victor Ponta, va fi mai receptiv la proiectele derulate de administratia bacauana. "Am depus candidatura in comun cu domnul Stavarache pentru ca tot asa sper sa functionam ca o echipa in urmatorii patru ani. In echipa, alaturi de un Guvern condus de Victor Ponta care sa fie receptiv la proiectele bacauanilor, nu asa cum s-a intâmplat pâna acum", a declarat Benea. 
Comunicatul remis de liderul PSD survine unui eveniment derulat joia trecuta la Centrul de Afaceri, unde seful PNL Bacau - Romeo Stavarache - si Gabriel Berca, la acel moment ministrul Internelor, au schimbat mai multe amabilitati la semnarea protocoalelor de finantare a unor proiecte de interes local. Surse din mediul politic precizau ca Berca si Stavarache ar fi ajuns la un consens privitor la sustinerea candidaturii lui Constatin Scripat la functia de presedinte al CJ Bacau. Intre timp, pe fondul caderii Guvernului M.R. Ungureanu, Stavarache a revenit la sentimente mai bune fata de PSD, partid cu care este aliat in cadrul USL Bacau.

Mafiotii buni, mafiotii rai
Va mai amintiti de umbrele de acum 4 ani?

In 2008, cu prilejul alegerilor locale, Stavarache a promovat o intensa campanie de denigrare a liderilor PSD, in frunte cu Dragos Benea, declarând ca acestia ar face parte dintr-un grup mafiot ce are ca interes preluarea puterii in municipiul Bacau. Ultimul mandat de primar l-a surprins pe Stavarache facând alianta cu unii dintre "mafiotii" aratati cu degetul acum 4 ani. Cu prilejul constituirii USL in judetul Bacau, acelasi Stavarache promitea sa nu faca alianta cu "oamenii lui Hrebenciuc", acuzându-l pe deputatul social-democrat ca ar fi capul unui grup mafiot local. 
In cadrul unei conferinte de presa, desfasurata cu prilejul vizitei lui Victor Ponta in Bacau (mijlocul lui octombrie 2011), Hrebenciuc declara ca "atât il duce mintea pe Stavarache", cu referire la loviturile sub centura ale penelistului. Disensiunile dintre PSD si PNL s-au aplanat in ultima perioada, astfel incât Benea si Stavarache au parte de o candidatura la comun din partea USL.
Lucian B.
http://www.desteptarea.ro/dragos-benea-presedintele-cj-bacau-am-depus-candidatura-in-comun-cu-domnul-stavarache.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO