» » Șapte oneșteni, scoși din flăcările unui incendiu izbucnit la parterul unui bloc

foto arhivaFocul s-a aprins în apartamentul unei femei de 74 de ani, situat la parterul unui bloc de două etaje de pe strada Fântânele din municipiul Onești.
Mai mult, echipajele de intervenție au evacuat șapte persoane din apartamentele învecinate, precum şi pe proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul. Femeia prezenta insuficienţă respiratorie în urma intoxicaţiei cu fum, precum şi dependenţă de insulină şi a fost preluată de echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti, care i-a acordat primul ajutor şi a transportat-o la Spitalul Municipal Oneşti.
"În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă efectul termic al unui aparat electric lăsat sub tensiune nesupravegheat, au ars piese de mobilier, aparatură electrocasnică şi materiale textile dintr-o cameră şi s-au degradat bunuri materiale din holul apartamentului", a declarat Andrei Grecu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Bacău.
Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. Termoelectrica S.A. Bucureşti, Sucursala Electrocentrale Borzeşti.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO