» » Dorinel Umbrărescu, de la tractorist, la cel mai bogat băcăuan

Dorinel Umbrarescu

Supranumit „rege al asfaltului", Dorinel Umbrărescu este - conform topului celor mai bogaţi oameni de afaceri realizat de revista Forbes - cel mai bogat dintre băcăuani.  
Până în 1990, a fost tractorist la IAS-ul din Podu Turcului şi apoi „ajutor de şef de coloană" la autobaza IRTA din aceeaşi localitate.
Dorinel Umbrărescu a debutat în afaceri imediat după 1990, cu bani împrumutaţi de la o cunoştinţă din Germania, de profesie medic stomatolog. Cu 28.000 de mărci, Umbrărescu a cumpărat două camioane cu care a început să facă transport internaţional, reuşind să ajungă în câţiva ani la peste o sută de mijloace de transport.
Succesul adevărat în afaceri a venit, însă, după mai multe contracte cu statul, îndeosebi cu Compania Naţionala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.
Dorinel Umbrărescu şi-a construit o reşedinţă faraonică pe Drumul European 85, între Adjud şi Bacău, înconjurată de vile în care stau directorii companiei. . El s-a născut pe 9 noiembrie 1961 în localitatea Tănăsoaia din judeţul Vrancea, este căsătorit şi are doi copii.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO