» » Intrebari pentru Dragos Benea

Intrebari pentru Dragos Benea

“Ziarul de Bacau” lanseaza o campanie publica adresata presedintelui Consiliului Judetean, Dragos Benea. Cum acesta nu a catadicsit sa ne raspunda la citeva intrebari in momentul in care l-am contactat, vom lansa aceste intrebari in mod public, asteptind raspunsul sefului Consiliului Judetean Bacau.
Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau a eliberat un certificat care atesta dreptul de proprietate fostului primar Dumitru Sechelariu. Miza este un teren de peste trei hectare, pe care era baza de transport a societatii care asigura transportul public in municipiul Bacau, teren evaluat la aproape zece milioane de euro. Pe buna dreptate, actul a fost contestat de Primaria Bacau, care revendica terenul. Colac peste pupaza, tatal avocatului lui Dumitru Sechelariu, Ioan Ionita, a fost consultant in cadrul comisiei care s-a ocupat de eliberarea certificatului, fiind astfel un caz flagrant de conflict de interese. Deciziei lui Benea i-a a urmat un sir intreg de procese, interventia procurorilor DNA care cerceteaza o tentativa de mituire a doi judecatori bacauani, influente politice. Pe acest teren s-ar putea face un obiectiv de investitii pentru bacauani sau ar putea fi valorificat prin vinzare, dupa cum a afirmat primarul Romeo Stavarache si cu banii incasati sa fie finalizat Spitalul Municipal Bacau. Prin gestul lui, de a-l servi pe Dumitru Sechelariu, Dragos Benea a tirit doua institutii in procese, cheltuieli ce sint suportate tot din banii contribuabililor.
Intrebari pentru Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau:
Cum v-ati gindit sa-l improprietariti pe Dumitru Sechelariu cu o asa suprafata de 3,3 ha, care este evaluata la zece milioane de euro, in conditiile in care institutia pe care o conduceti, Consiliul Judetean, nu este proprietara pe acest teren?
De ce ati eliberat un act in baza unei legi care a fost abrogata, mai ales cind consultant a fost tatal avocatului lui Dumitru Sechelariu? Considerati ca este un conflict de interese?
Va simtiti vinovat, cel putin moral, de faptul ca bacauanii sint vaduviti de o asa proprietate pe care s-ar fi putut construi obiective de interes public?
Este corecta afirmatia care circula in cercurile politice bacauane, in media, si intarita de Dumitru Sechelariu in sedinta de Consiliul Local Bacau la care a luat parte, cum ca erati obligat fata de el, ca actul pe care l-a eliberat institutia pe care o conduceti este ca o recompensa, ca o recunoastere a faptului ca fostul primar v-a sprijinit in cariera, ca ati fost copilul lui de suflet?
Din cauza actului eliberat de Consiliul Judetean, acum institutia pe care o conduceti si Primaria Bacau se judeca pentru a reda oamenilor ceea ce i-ati dat lui Dumitru Sechelariu. Cum le explicati bacauanilor acesta decizie?

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO