» » » Cultivau cannabis in propria casa

600 de ghivece cu plante de cannabis si alte 13 kilograme din aceeasi substanta au fost gasite de politistii de combatere a criminalitatii organizate in casele mai multor bacauani. Suspectii au fost deja retinuti pentru trafic de droguri de risc si asociere in grup infractional. 
Gruparea era formata din noua suspecti, cu varste cuprinse intre 17 si 30 de ani, care se specializase in trafic de droguri de risc. Pe 16 iulie, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bacau, sub coordonarea procurorilor DIICOT au efectuat sapte perchezitii domiciliare in municipiul Onesti si judetul Bacau, ocazie cu care “la locuinta unuia dintre membrii gruparii, Laurentiu B., a fost descoperita o cultura in-door de cannabis, formata din peste 600 de ghivece cu plante de cannabis aflate in diverse stadii de vegetatie, respectiv 13 kilograme de cannabis”, a declarat insp. Narcisa Butnaru, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Bacau. In plus, politistii au ridicat din casa barbatului aparatura si obiecte necesare cultivarii cannabisului, dar si suma de 5.
500 de lei si 240 de euro. 

Prins in timp ce incerca sa vanda

In ziua in care s-au efectuat perchezitiile domiciliare politistii au prins un alt membru al gruparii in flagrant, in timp ce incerca sa vanda cannabis unor consumatori din municipiul Onesti. Potrivit informatiilor politistilor, gruparea functiona inca de anul trecut. “Membrii gruparii au distribuit drogurile de risc in cursul anilor 2010-2011 rezultate din culturile in-door, in municipiile Onesti si Bucuresti, obtinand astfel sume importante de bani”, a mai precizat purtatorul de cuvant al politiei. 

Suspectii au fost retinuti


In baza probelor ridicate, procurorii DIICOT Bacau au dispus retinerea pentru 24 de ore a celor sase suspecti, pentru infractiunea de asociere in grup infractional si trafic de droguri de risc si au solicitat instantei de judecata arestarea preventiva a acestora. “Tribunalul Bacau a emis mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru cinci membri ai gruparii, iar fata de alti doi suspecti s-a dispus masura interzicerii de a parasi localitatea pentru 30 de zile”, a declarat insp. Narcisa Butnaru.
Andreea Gavrila

http://www.desteptarea.ro/cultivau-cannabis-in-propria-casa.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO