» » » Ministrul Vreme, premiat la a VI-a editie a Galei “Premiile de excelenta Administratie.ro”

Recent, la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov a avut loc cea de-a VI-a editie a Galei “Premiile de excelenta Administratie.ro”. Eveniment a fost organizat de Portalul www.Administratie.ro, Agentia OSC si Primaria municipiului Brasov.
Acest eveniment, dedicat în exclusivitate administratiei publice din România, specialistilor, autoritatilor si profesionistilor din domeniu, si-a propus sa scoata în evidenta eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administratiei publice din România, sa premieze initiativele pozitive ale specialistilor din administratie si proiectele importante pe care reprezentantii administratiei locale si centrale le-au sustinut.
“Premiile de excelenta Administratie.ro” au reunit la Poiana Brasov peste 100 de persoane, membri ai administratiei publice centrale, reprezentanti ai administratiei publice locale la nivel national, membri ai asociatiilor profesionale si alte institutii publice a caror activitate este legata de cea a administratiei publice locale, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri. În deschiderea evenimentului a vorbit despre problematica administratiei publice centrale si locale invitatul special al Galei, Valerian Vreme, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale.
De altfel, ministrul originar din Onesti a fost premiat de catre organizatorii acestui eveniment.
Vali LUPU

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

1 comentarii:

O.P. VIDEO